Prázdny
0,00 €
 
-21 %
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie
Bežná cena knihy: 32,86 €
Naša cena knihy: 25,96 €
Ušetríte: 21 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 1168
Rozmer: 152x212x60 mm
Hmotnosť: 1370 g
EAN: 9788088929925
Rok vydania: 2007
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
G-Force
autor neuvedený
0,00 €
Orlová mapa města
autor neuvedený
0,00 €
Manželé v běhu - audioknihovna
Hrabec Kotulková
16,44 €
KALENDAR TIPY NA VIKEND SK SK 2014
autor neuvedený
0,00 €
Kúzlo kvetín
Jane Packer
19,95 €
O knihe
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.