Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Čokoláda – sladké umenie

Čokoláda – sladké umenie

Dátum vydania: 01.10.2011
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva -čokoládovú renesanciu-. Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia. Táto knižka vám priblíži ...
Bežná cena knihy: 12,90 €
Naša cena knihy: 10,32 €
Ušetríte: 20 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 143
Rozmer: 210x280x10 mm
Hmotnosť: 829 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081150494
Rok vydania: 2011
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Podyjí
autor neuvedený
4,34 €
Zamok
Kafka Franz
6,06 €
Cesta kontemplace
Jalics Franz
7,65 €
Odpoveď - Ako rozhodovať o vlastnom živote a ako sa stať tým, čím chcete byť
Peasovci Allan a Barbara
1,00 €
Tao úspechu
Lin Derek
9,90 €
Učňovská léta Duddyho Kravitze
Mordecai Richler
14,25 €
O knihe
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva -čokoládovú renesanciu-. Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia. Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov. Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.