Prázdny
0,00 €
 
-16 %
To najlepšie z ruskej kuchyne

To najlepšie z ruskej kuchyne

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2008
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá ...
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena knihy: 12,52 €
Ušetríte: 16 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Rozmer: 233x305x19 mm
Hmotnosť: 1380 g
EAN: 9788080464103
Rok vydania: 2008
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Eskejp
Jiří Charvát
20,08 €
Stínové pomezí
Williams Tad
18,58 €
Možno áno, možno nie
Dan Barker
4,40 €
Hasiči pomáhajú
autor neuvedený
3,90 €
O knihe
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá kuchyňa, tak i ruská prešla istým vývojom, ktorý zanechal na jej pokrmoch nezmazateľný vplyv a výraznú chuť. Nie je preto náhoda, že v nich môžeme nájsť stopy staroslovanských jedál už od čias Kyjevskej Rusi. Rovnako sa v nich skrýva aj kus kultúry národa, jej mnohorakosť, tradície i osobitosti každodenného života. Charakter tradičnej ruskej stravy je výrazne ovplyvnený i spôsobom obživy obyvateľov, ktorým bolo najmä poľnohospodárstvo. V rozličných regiónoch sa preto pripravovali rôzne chlebové a múčne jedlá, ale aj jedlá z kapusty. Nemalý význam mali tiež ryby, ktoré obohacovali stoly v čase pôstu. Pripravte si typické ruské pochúťky ako boršč, solanka, pascha, mrkvová zapekanka, ucha, pirohy na storaký spôsob či kurnik, a doprajte si ozajstné labužnícke hody!