Prázdny
0,00 €
 
-8 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 25,76 €
Ušetríte: 8 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Ovečka Shaun diář 2014
autor neuvedený
0,00 €
Metla moří
Angus Konstam
30,25 €
Flowers large 16x22
autor neuvedený
12,95 €
Prometeus a stvorenie Grécka
Kolektív
2,95 €
Nur diese eine Nacht
Formanová Gayle
14,05 €
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.