Prázdny
0,00 €
 
-10 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 28,08 €
Ušetríte: 10 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Obnova bytových domov - hromad.byt. výst.do r.1970
Sternová Zuzana a kol.
13,24 €
Dokonalé - Malé klamárky 2
Shepardová Sara
9,90 €
Začínáme na konci
Whitaker Chris
21,94 €
Činoherní klub 1965-2005
Kolektív
22,70 €
Dřevěná čísla, 4 cm, 3
autor neuvedený
0,42 €
Angličané - Portrét národa
Paxman Jeremy
22,52 €
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.