Prázdny
0,00 €
 
-12 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 27,46 €
Ušetríte: 12 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Dva roky bez prázdnin
Jan Jícha
20,25 €
Pride and Prejudice : A Retelling
Woodová Laura
16,45 €
Mýlíš se, řekla Láska
Jan Jeřábek
11,69 €
Verratene Vermächtnisse
Kundera Milan
15,46 €
Mission: Impossible 3
J.J. Abrams
6,19 €
Jak vybrat rodinný dům - 70 tipů
Perlík Martin
14,05 €
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.