Prázdny
0,00 €
 
-12 %
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 27,46 €
Ušetríte: 12 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913496
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Historia o životu doktora Jana Fausta
Kolár Jaroslav
15,68 €
Dieťa v rovnováhe
Sally Goddard Blythe
25,00 €
Povedz mi kedy
Maincent Géraldine
14,90 €
Karel IV: Naučná hra
autor neuvedený
15,46 €
Zápisník Schulten Green - sticky
autor neuvedený
0,00 €
Stíny nad Prahou
Kotová
16,40 €
O knihe
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.