Prázdny
0,00 €
 
-16 %
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 23,52 €
Ušetríte: 16 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913496
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Absurdity
Králik Svetozár
5,20 €
Sport a jóga
Haichová Elisabeth
13,69 €
Bezpečné miesto (Virgin River 2)
Carrová Robyn
9,90 €
Efektivní vedoucí
Peter F. Drucker
15,88 €
Pollyanna - Pollyanna Grows Up
Porter Eleanor H.
8,75 €
O knihe
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.