Prázdny
0,00 €
 
-16 %
Sila prírodnej fermentácie

Sila prírodnej fermentácie

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2021
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už ...
Bežná cena knihy: 6,99 €
Naša cena knihy: 5,87 €
Ušetríte: 16 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 144x207 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080902018
Rok vydania: 2021
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Přízraky milovníka anekdot
Jansa Pavel
15,40 €
Přehled sociologie
Renouard Gilles
19,51 €
Nekonečný příběh - díl 2 - DVD
autor neuvedený
3,71 €
Complete PET: Classware DVD-ROM
Heyderman Emma
99,17 €
Svět zázraků Encyklopedie
autor neuvedený
19,74 €
Rok v Provenci
Peter Mayle
9,31 €
O knihe
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.