Prázdny
0,00 €
 
-16 %
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2021
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 26,21 €
Ušetríte: 16 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 80
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 236 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916435
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Vodnář Horoskop vašeho dítěte
Dagmar Kludská
0,00 €
Judaismus v terezínském ghettu
Marta Malá
7,94 €
Panna nebo orel
Niki Burnhamová
7,02 €
Autá - Zoznámte sa s autami!
Disney/Pixar
8,92 €
Lucie:  Lucie LP
Lucie
22,19 €
Communicator II
Molinsky Steven J.
48,79 €
O knihe
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.