Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Dátum vydania: 2009
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých ...
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena knihy: 6,08 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 198
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080771607
Rok vydania: 2009
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Čísla Na úteku
Wardová Rachel
11,73 €
Pamyat´ lyubvi
Smallová Bertrice
14,05 €
Ester
Jiřina Valachovičová
4,27 €
Trains - plakáty
autor neuvedený
0,00 €
Na diskotéke 1 - Spievankovo
Mária Podhradská
9,99 €
O knihe
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.