Prázdny
0,00 €
 
-16 %
Potravinové právo

Potravinové právo

Dátum vydania: 2022
Publikácia je prvou svojho druhu na knižnom trhu nielen v Slovenskej, ale i v Českej republike. Autorský kolektív skúsených vysokoškolských pedagógov z Právnickej fakulty Trnavskej univerzity a odborníkov zo súdnej a potravinárskej praxe (Najvyšší súd Slovenskej republiky, Potravinárska komora Slovenska) prináša systematický ...
Bežná cena knihy: 35,00 €
Naša cena knihy: 29,40 €
Ušetríte: 16 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 344
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 153x226 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788082320162
Rok vydania: 2022
Žáner: Ekonomika, právo
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Šmankote
Kirschnerová
7,00 €
Hravá čeština 8
autor neuvedený
0,00 €
Modern House Three
Barreneche
51,70 €
Hitlerovy hlavní stany
Taylor Blaine
15,88 €
Mycelium I: Jantarové oči
Vilma Kadlečková
27,64 €
O knihe
Publikácia je prvou svojho druhu na knižnom trhu nielen v Slovenskej, ale i v Českej republike. Autorský kolektív skúsených vysokoškolských pedagógov z Právnickej fakulty Trnavskej univerzity a odborníkov zo súdnej a potravinárskej praxe (Najvyšší súd Slovenskej republiky, Potravinárska komora Slovenska) prináša systematický výklad základných princípov a inštitútov potravinového práva, pričom vychádza predovšetkým z vnútroštátneho právneho poriadku a z právnych noriem Európskej únie. Reflektuje tiež aktuálnu rozhodovaciu činnosť vnútroštátnych najvyšších súdnych autorít, ako aj rozhodovaciu činnosť Súdneho dvora Európskej únie a Európskeho súdu pre ľudské práva. Autori venujú osobitnú pozornosť aktuálnej problematike označovania potravín a bezpečnosti potravín, nechýba ani podrobné spracovanie úradných kontrol potravín a trestania v potravinovom práve. Vysokoškolská učebnica je určená predovšetkým študentom právnických fakúlt, využiť ju však môžu i študenti v študijnom odbore potravinárstvo. S ohľadom na obsah a na spracovanie možno knihu odporučiť aj sudcom, advokátom, zamestnancom orgánov úradnej kontroly potravín a tiež subjektom v potravinárskej praxi. Kolektiv autorů Lenka Bogárová, Katarína Eliášová