Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Pohodové Vianoce

Pohodové Vianoce

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2024
Pohodové Vianoce je kniha plná pokoja, vôní a tradícií, ktorá vám pomôže pripraviť tie najkrajšie sviatky bez veľkého naháňania sa. Obsahuje recepty na adventné a vianočné koláčiky, rady, tipy a množstvo zlepšovákov, ktoré vám ušetria čas aj peniaze. Kniha začína praktickými tipmi na pár dní pred adventom, a každý ...
Bežná cena knihy: 22,90 €
Naša cena knihy: 16,95 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 200
Väzba: Brožovaná
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788082541109
Rok vydania: 2024
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Den pro Šakala (2x Audio na CD - MP3)
Frederick Forsyth
18,75 €
Němčina I pro posluchače VŠCHT Praha
Vladimíra Kreuzerová
9,46 €
Som s tebou v slove
Chuda Michal
9,40 €
Auta 2 - Tajný agent Burák
Disney Walt
9,29 €
Spielerisch Deutsch lernen: Lernstufe 1,neue Geschichten: Wortschatz und Grammatik
Grosskopf Christiane
14,05 €
The Misfits: A Royal Conundrum
Yee Lisa
20,30 €
O knihe
Pohodové Vianoce je kniha plná pokoja, vôní a tradícií, ktorá vám pomôže pripraviť tie najkrajšie sviatky bez veľkého naháňania sa. Obsahuje recepty na adventné a vianočné koláčiky, rady, tipy a množstvo zlepšovákov, ktoré vám ušetria čas aj peniaze. Kniha začína praktickými tipmi na pár dní pred adventom, a každý adventný týždeň ponúka recepty na vianočné dobroty – od tých, ktoré potrebujú dlhšie zrieť, až po tie, ktoré sú najlepšie čerstvé. Nechajte sa inšpirovať a prežite pokojné, voňavé a tradičné Vianoce, plné chutí a radosti. Ukážka: Sobíkové sušienky Čas prípravy: 60 minút Na 30 kusov: 240 g hladkej múky 100 g práškového cukru 150 g masla 2 žĺtky 1 vrecko vanilkového cukru 1 lyžica nastrúhanej citrónovej kôry 30 g nastrúhaných olúpaných mandlí 50 g čokolády na varenie červené cukrové cukríky Postup: 1 Múku preosejeme s práškovým cukrom. Pridáme na kúsky nakrájané maslo, žĺtky, vanilkový cukor, citrónovú kôru a mandle. Všetko spracujeme na pevné cesto, ktoré necháme v chladničke asi hodinu odležať. 2 Potom cesto rozvaľkáme na plát hrubý 5 mm a vykrojíme z neho kolieska s priemerom 6 cm. Kolieska rozložíme na plechy a pečieme v predhriatej rúre na 190 °C asi 12 minút. Po upečení necháme vychladnúť na kovovej mriežke. 3 Čokoládu rozpustíme v horúcom vodnom kúpeli a naplníme do malého papierového kornútika. Na kolieska namaľujeme parohy, oči a prilepíme cukrík ako nos. O autorke: Katarína Olejárová je šéfredaktorka, zakladateľka a duša magazínu Balans. Snaží sa svoj život žiť v súlade s prírodou. Celý život sa zdravo stravuje, rada skúša rôzne kulinárske špeciality a tiež vymýšľa vlastné zdravé recepty. Miluje zdravé pečenie a varenie, cvičí jogu, uprednostňuje alternatívnu medicínu, bylinky, udržateľnú kozmetiku, zaujíma sa o veci medzi nebom a zemou. Napísala knihy Recepty pre celiatikov, Zelená kuchárka, Pečieme na sviatky bez lepku.