Prázdny
0,00 €
 
Zjedz ma! Kuchárska kniha Bylinkovej školy

Zjedz ma! Kuchárska kniha Bylinkovej školy

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 02.09.2025
Jedlo ako liek. Príroda ako učiteľ. Vy ako tvorca vlastného zdravia. Kniha bylinkových receptov známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej a jej dcéry Aurélie Prasličkovej je láskavým sprievodcom na ceste k návratu do prirodzeného rytmu života. Naučí vás, ako vyberať a pripravovať potraviny ...
Naša cena knihy: 24,90 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788057502012
Rok vydania: 2025
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
DEAD DAISIES, THE  BEST OF
autor neuvedený
25,59 €
Na chvíľu Freudom
Eva Reichelová
10,00 €
Ostrov tisíce vůní
Jokl Jiří
21,24 €
Pavoukovci a další bezobratlí
Kolektív
13,60 €
První pohádky
autor neuvedený
10,94 €
Princezna Sultana a její blízcí
Jean Sassonová
0,00 €
O knihe
Jedlo ako liek. Príroda ako učiteľ. Vy ako tvorca vlastného zdravia. Kniha bylinkových receptov známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej a jej dcéry Aurélie Prasličkovej je láskavým sprievodcom na ceste k návratu do prirodzeného rytmu života. Naučí vás, ako vyberať a pripravovať potraviny a byliny podľa ročných období a signálov vlastného tela. Vďaka nej zistíte, že neexistujú dobré a zlé potraviny. Dôležité je naše vnútorné nastavenie, vedomie a úcta k jedlu. V knihe objavíte: •pohľad na jedlo ako na nástroj sebapoznania a lásky k sebe, •recepty v súlade s jednotlivými ročnými obdobiami, •princípy výživy podľa tradičnej čínskej medicíny. Autorky spoločne kráčajú svetom liečivých rastlín. Ich vášeň pre prírodu, zdravý životný štýl a hlboké porozumenie pre tradičné liečebné prístupy cítiť na každej stránke tejto knihy. Na seminároch, prednáškach a vzdelávacích programoch učia ľudí, ako počúvať svoje telo, ako žiť v súlade s prírodou a ako sa stravou liečiť. Venujú sa fytoterapii, psychosomatike a duchovným príčinám zdravotných problémov. Podľa nich je dôležté, aby sme zmenili svoj pohľad na to, čo jeme, pretože výživa je alfa a omega zdravia. Táto kniha je pozvánkou do sveta prírodných zákonov, ktoré formujú spôsob stravovania, chute a metabolizmus. Každé ročné obdobie aktivizuje špecifické procesy v tele. Poznanie prirodzených fáz v prírode aj v ľudskom organizme zaručuje správny výber potravín i spôsob ich spracovania. Jedlo sa potom stáva skutočným liekom.