Prázdny
0,00 €
 
-120 %
S Anetou a Janicou- Čo na srdci, to na jazyku

S Anetou a Janicou- Čo na srdci, to na jazyku

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.11.2015
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že okrem našich tipov a trikov do kuchyne vám predstavíme aj 60 receptov najrôznejšieho druhu, takých ...
Bežná cena knihy: 16,90 €
Naša cena knihy: -3,38 €
Ušetríte: 120 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Rozmer: 180x215x10 mm
Hmotnosť: 1 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081425202
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Jestřáb -amp; Rybářka
Simon R. Green
8,88 €
Smrt krále orchidejí
Martin O’Brien
10,94 €
Discover English Global 1 Flashcards
autor neuvedený
28,11 €
PARAGON  METALATION
MASSACRE / AFM
23,39 €
TERRA MAXIMA - Atlas superlativů
autor neuvedený
43,94 €
O knihe
Vraví sa, že jedlo je liek, ale i to, že jedlo spája. Nás dve teda určite spojilo. Dokonca aj vyliečilo. Z vlastnej skúsenosti môžeme prezradiť, že bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný. Preto sme sa rozhodli, že okrem našich tipov a trikov do kuchyne vám predstavíme aj 60 receptov najrôznejšieho druhu, takých našich. Od netradičných smoothies cez najvychytenejšie dezerty a koláče, zaujímavé sezónne šaláty až po vegetariánske, vegánske, prirodzene bezlepkové a mäsité hlavné jedlá. Aby si každý našiel to svoje. Nebudú chýbať ani Anetkine obľúbené bataty či Janicina martinská slaninka. Bielu múku a rafinovaný cukor však nehľadajte, tie sa dnes vraj nenosia. Ekológia, zber a spracovanie, chémia, biológia. Jar, leto, jeseň, zima. Nielen v kuchyni. Našimi očami. Čo na srdci, to na jazyku. S Anetou a Janicou.