Vysokoškolská učebnica je voľným pokračovaním publikácie Choroby a škodcovia poľných plodín.
Názov každej choroby a škodcu sa uvádza v slovenskom ...viac o knihe
Obsah:
Riziká pri produkcii potravín
1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana
2.Riziko - vymedzenie základných pojmov
3.Pôda ako riziko pri produkcii ...viac o knihe
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného ...viac o knihe
Publikácia ponúka pohľad na vidiecky cestovný ruch v širších súvislostiach. Po prečítaní publikácie, čitateľ získa základný obraz o možnostiach ...viac o knihe
Cieľom vysokoškolských skrípt je poskytnúť výber metód a nástrojov manažérstva kvality, potrebných pre pochopenie a zvládnutie najdôležitejších ...viac o knihe
Vysokoškolská učebnica sa zaoberá základnými princípmi reprodukcie zvierat, počnúc štruktúrou reprodukčných orgánov, funkciami ich štruktúr ...viac o knihe
Vysokoškolská učebnica je vhodnou učebnou pomôckou pri štúdiu predmetu technická mechanika.
Obsah:
1.Základné pojmy a axiómy statiky
2.Nahradenie ...viac o knihe
Vysokoškolská učebnica je určená študentom denného ako aj externého štúdia v prvom a druhom stupni štúdia a pre pedmet Aplikovaná mechanika v treťom ...viac o knihe
Učebnica je rozdelená na kapitoly podľa druhu zvierat a podkapitoly podľa priebehu reprodukčného procesu od popisu štruktúry reprodukčných orgánov až ...viac o knihe
Projektovanie poľnohospodárskych systémov je súčasťou rozsiahlej vedecko-technickej disciplíny-poľnohospodárskeho systémového inžinierstva ...viac o knihe