Štvrté, upravené vydanie učebnice obsahuje základné aktuálne informácie o nových technických normách, právnych i bezpečnostných predpisoch a zásadách ...viac o knihe
Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadvazujúcich častí. Jednotlivé časi obsahujú hlavné pojmy, princípy činnosti ...viac o knihe
Učebnica obsahuje informácie, učivo o základných strojových súčiastkach, spojoch, ktoré vytvárajú, o potrubí a jeho častiach a súčiastkach na prenos ...viac o knihe
Učebnica obsahuje učivo strojárskej technológie, výrobu ozubenia, dokončovacie metódy obrábania, stroje na automatizáciu výroby, merania ...viac o knihe
V učebnici sa žiaci oboznámia s vedným odborom metalografiou, výrobou ďalších nenormalizovaných polotovarov tvárnením, konštrukčnými plastami ...viac o knihe
V učebnici sa dozviete o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ĺudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty ...viac o knihe
Druhá časť učebnice sa venuje jednotlivým cukrárskym surovinám: cukru, obilninám, múke, škrobu, vajciam, mlieku, mliečnym výrobkom a tukom ...viac o knihe
Učebnica zahŕňa kapitoly, v ktorých sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao ...viac o knihe
Učebnica slovníkového charakteru Talianske odborné názvoslovie má za cieľ pomáhať žiakom a študentom umelekých škôl pri dešifrovaní abstraktného ...viac o knihe
Učebnica obsahuje históriu cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, prepočty surovinových noriem, úpravu cukru varením, cukrárske náplne a cukrárske ...viac o knihe
V technológií pre druhý ročník cukrárov sa žiaci dozvedia o charakteristike a histórií medu, o histórií pernikárstva, o príprave listového cesta a o ...viac o knihe
V technológií pre druhý ročník v druhej časti cukrárov sa žiaci oboznámia s charakteristikou a rozdelením šĺahaných hmôt, trených hmôt, jadrových ...viac o knihe
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny ...viac o knihe