Prázdny
0,00 €
 
Varíme chutne a lacno

Varíme chutne a lacno

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 16.12.2008
Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre ...
Naša cena knihy: 1,14 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 64
Väzba: Viazaná
Rozmer: 140x190 mm
Hmotnosť: 116 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089327089
Rok vydania: 2008
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Bratislava - mapa mesta
autor neuvedený
0,00 €
1Q84 : Books 1, 2 and 3
Murakami Haruki
23,45 €
Proč se věci mstí
Edward Tenner
14,25 €
Southeast Asia - Lonely Planet
kolektiv autorů
37,55 €
Loki
Burgess Melvin
25,79 €
O knihe
Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.