Prázdny
0,00 €
 
-21 %
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2013
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat ...
Bežná cena knihy: 54,90 €
Naša cena knihy: 43,37 €
Ušetríte: 21 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 1270
Rozmer: 220x306x52 mm
Hmotnosť: 2240 g
EAN: 9788089350445
Rok vydania: 2013
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
REGIONALNY A MESTSKY MARK
autor neuvedený
0,00 €
Pravé štěstí - Síla meditace
Sharon Salzbergová
2,15 €
Saint
Youngová
15,89 €
Claymore 1
Yagi Norihiro
13,70 €
AČ-ČA slovník k maturitě
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.