Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Autor:
autor neuvedený
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.01.2008
Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných ...
Bežná cena knihy: 9,26 €
Naša cena knihy: 7,41 €
Ušetríte: 20 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 152
Rozmer: 151x231x8 mm
Hmotnosť: 231 g
EAN: 9788073500108
Rok vydania: 2008
Žáner: Právo, sociológia
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Najstaršie právo na Slovensku?
Tomáš Gábriš
15,50 €
Jak blufovat při věštění
autor neuvedený
0,00 €
Zpověď principála. Jaromír Joo
Hanuš Jordan
13,75 €
From Head To Toe
Carle Eric
15,34 €
O knihe
Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku. Publikácia obsahuje: - Pravidlá podľa legislatívy EÚ - Zákon o ochrane verejného zdravia - Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002 - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 - Systém HACCP v malých prevádzkach - Kódex hygienických pravidiel - Potravinový kódex SR - Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu - Zákon o potravinách - Implementácia HACCP v malých firmách