Učebnica pomocou ktorej získate komplexný pohľad na ľudstvo a jeho činnosti, regióny a štáty sveta, s dôrazom na ich hospodárstvo v širších, medzinárodných ...viac o knihe
Učebnica je zameraná na získanie základných gramotností v oblasti vizuálnej kultúry - zahŕňa výtvarné umenie (aktuálne tendencie i historické obdobia) ...viac o knihe
V učebnici sa žiaci oboznámia s vedným odborom metalografiou, výrobou ďalších nenormalizovaných polotovarov tvárnením, konštrukčnými plastami ...viac o knihe
Učebnica koncepciou aj obsahom nadväzuje na predchádzajúce dva ročníky. Učivo je v súlade s obsahovým a výkonovým štandardom a je rozdelené na základné ...viac o knihe
Cieĺom tejto učebnice je predstaviť základnú štruktúru elektronického spojovacieho systému, ktorý nahradil ústredňu založenú na báze releových ...viac o knihe
Učebnica pre stredné pedagogické školy nadväzuje na učebnicu Biológia a starostlivosť o zdravie človeka. Poskytuje poznatky týkajúce sa podpory zdravia ...viac o knihe
Učebnica suroviny je určená pre 3. ročník učebného odboru cukrár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na predchádzajúce ...viac o knihe
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice surovín ...viac o knihe
Učebnica suroviny je určená pre žiakov učebného odboru pekár a kombinovaného učebného odboru cukrár, pekár. Svojim obsahom nadväzuje na učebnice surovín ...viac o knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného ...viac o knihe
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) ...viac o knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky ...viac o knihe